Express bestelling

Professionele website Voor particulieren

Vul de maten van uw vlak glasraam in (in mm)

x

DE SPECIALIST IN GAS-, KACHEL- EN KEUKENOVENGLAS

Gebroken oven-, gas- of fornuisglas? Een glas dat compatibel is met alle merken

Als uw ovenglas gebroken, gebarsten of verbrijzeld is. Of u nu uw oven-, gas- of fornuisglas moet vervangen. Het is soms moeilijk om originele onderdelen, reserveonderdelen of een goede prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Vitrefour biedt u een eenvoudige, snelle en voordelige oplossing. Tot nu toe was het nodig om naar de fabrikant van uw oven te gaan, die misschien geen voorraad had, geen concurrentie, geen interesse in de verkoop van reserveonderdelen en die zeer hoge prijzen kon hanteren. Het Neocéram-glas dat wij u aanbieden, behoort tot het beste van het beste in glaskeramiek, het is helderder en steviger. Het betreft een klaar glas en is niet gezeefdrukt. Het is niet getint. Oorspronkelijk gebruiken de meeste fabrikanten (zoals Bosh, Whirlpool, Candy, Siemens, Electrolux enz.) die materiaal in massa produceren, borosilicaat gehard glas. Vitrefour, als vakman, biedt u beglazingen op maat met behulp van vitrokeramiek, omdat het unieke beglazing mogelijk maakt en superieure thermische eigenschappen biedt. Het wordt ook gebruikt voor de ramen van open haarden of kookplaten wegens dezelfde kwaliteiten. Het is ideaal voor het vervangen van uw gebroken ovenglas en bovendien gebruiken veel grote fabrikanten dit type glas voor verwarmingsapparaten. Dit glas is ook niet duurder dan andere soorten, maar de kwaliteiten en prestaties zijn veel beter. Let op: dit is ter vervanging van uw ovenglas aan de binnenkant. Het buitenste glas heeft niet dezelfde eigenschappen.

Waarom explodeert mijn ovenglas?

Sommige ovenruiten van borosilicaat zijn minder goed bestand tegen hoge temperaturen of snelle temperatuurveranderingen. Het reinigingssysteem van uw oven, pyrolyse, verwarmt uw oven tot meer dan 250° Celsius. Vitroceramisch glas laat temperaturen toe tot ongeveer 800° C.

Een zelfreinigend ovenglas kiezen?

Het zelfreinigende glas is helderder en eenvoudiger schoon te maken, gecombineerd met pyrolyse (ovenreinigingssysteem) geeft het optimale resultaten.

Bestel eenvoudig, in een paar klikken, uw nieuwe ovenglas op maat gemaakt! Express levering aan huis!

Ons atelier besteedt bijzondere aandacht aan het snijden van uw ovenglas, in het bijzonder bij het respecteren van de afmetingen die u ons verstrekt, en ook aan het vormen van de randen waardoor gepolijste randen mogelijk zijn voor meer veiligheid. We werken ook aan de kwaliteit van uw levering, waarbij we in het bijzonder hebben gewerkt aan verpakkingen die specifiek zijn voor ovenvensters en wiggen die zijn aangepast aan de beglazing. Ten slotte hebben we transportbedrijven geselecteerd die bijzondere zorg dragen voor uw goederen. Dit is een hele logistiek die ons in staat stelt om u de garantie te geven dat u de nieuwe oven-, keuken- of kachelglas zo snel mogelijk onder de beste omstandigheden ontvangt. Is het glas van uw oven of gasfornuis niet rechthoekig? Een ovenglas is in principe rechthoekig en 4 mm dik. Maar sommige huishoudelijke apparaten hebben een specifieke glasvorm nodig. We bieden ook een snijaanbod op maat voor alle vormen en diktes dankzij onze configurator voor glas met een dikte van 3 mm of 5 mm, die u kunt selecteren bij het bestellen. Er zijn ook zogenaamde "speciaal gevormde ruiten" -ramen, zoals halfzijdige ramen. Als uw glas een bepaalde vorm heeft, kunt u contact met ons opnemen via ons formulier in het tabblad "Speciale glazen". Geef ons alle nodige informatie en we zullen onderzoeken of het mogelijk is om uw product te leveren. Vraag een speciaal glas aan.

Tips en advies: hoe vervangt u het glas van een oven of fornuis?

Maak u geen zorgen, het is niet zo ingewikkeld, iedereen kan zijn ovenglas zelf vervangen. U kunt onze gids met advies en tips raadplegen voor het nemen van metingen en de methode om uw oven- of gasfornuisglas te vervangen, indien u de juiste afmetingen neemt voor een perfect resultaat.

Waarom zelf uw gebroken ovenglas vervangen?

Iedereen weet dat het niet altijd redelijk is om uw volledige apparatuur te veranderen. Het is niet goed voor de planeet en niet altijd goed voor je portemonnee. Het ovenglas aan de binnenkant is een van de eenvoudigste onderdelen om te vervangen, het is in een paar minuten hersteld! Het is eenvoudig om het raam van uw gaskachel snel weer in elkaar te zetten en u bespaart tijd, want ons glas wordt de volgende dag (werkdag) bij u thuis bezorgd, als u kiest voor een snelle levering met Colissimo. Nu kunt u uw keuken houden zoals u dat wilt, terwijl uw fornuis er als nieuw uitziet.

Tevreden klanten

André L.
start start start start start
5.00
Snelle levering en conform de bestelling. De verpakking is onberispelijk. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Giles G.
start start start start start
4.50
Leveringstermijnen gerespecteerd, glas sedert 15 dagen operationeel, geen problemen!
Béatrice B.
start start start start start
4.50
Niets om over te klagen, snelle reactie, snelheid, goed verpakt pakket, geweldig product.
 • BESTAND TEGEN EXTREME TEMPERATUREN

  Het keramisch Neoceram glas is bestand tegen extreme verwarmings-temperaturen in de orde van 1200°C en zelfs 1400°C voor een korte periode.
 • BESTAND TEGEN THERMISCHE SCHOK

  De kwaliteit van keramisch glas laat verschillen in extreme temperaturen toe zonder expansie van het glas.
 • COMFORT

  Keramisch Neoceram glas garandeert een verspreiding en straling voor een optimaal comfort van verwarming. Inderdaad geassocieerd met een perfect hermetisch afgesloten glasmateriaal maakt het mogelijk uw woonruimte snel te verwarmen.
 • BEVEILIGING

  De keramische glazen bieden u maximale veiligheid gegarandeerd door een fabriekskwaliteit die het mogelijk maakt uw kachels, allesbranders en open haarden met volledig vertrouwen te gebruiken.